Benvinguts a Folch

Marbres i granits naturals, especialistes en làpides, monuments funeraris i columbaris.

Gran varietat de models en un catàleg modern i funcional.

També realitzem treballs especials ia mida. La combinació d'un gran equip de professionals, una tecnologia punta, la qualitat i el servei, fan que Folch estigui preparada per satisfer els encàrrecs dels nostres clients.

Perquè una làpida representa el record etern d'un ésser estimat, ens esforcem en complir totes les expectatives dels nostres clients.

75 anys d'experiència, ens avalen. De generació en generació ...

 

Informació sobre preus

Si està interessat en algun dels nostres productes i voleu tenir més informació (preus, sistema de pagament, ...) feu-nos la consulta a través d'aquest formulari i ens posarem en contacte amb vostè per informar-lo.

Nom (*)
Entrada no vàlida
Email (*)
Entrada no vàlida
Població (*)
Entrada no vàlida
Cementiri (*)
Entrada no vàlida
Telèfon
Entrada no vàlida
Escrigui'ns un comentari.
Entrada no vàlida
Ha d'acceptar la política de privacitat de dades.

Sobre el tractament de les seves dades personals

Responsable » Folch S.A. és el responsable del fitxer de dades personals dels usuaris.
Finalitat » Enviament d'informació i prospecció comercial referent a la nostra empresa així com realitzar estudis estadístics.
Legitimació » En acceptar l'enviament d'aquest formulari electrònic dóna el seu consentiment a susdit enviament d'emails informatius.
Destinataris » Proveïdors tecnològics de Folch S.A.: CDMon com a proveïdor de hosting, Idilicstudio como a proveïdor desenvolupament Web. Acollits d'acord a la seguretat EU-US Privacy. Aquestes dades personals no seran cedides en cap cas a terceres companyies.
Drets » Vostè té dret a accedir, rectificar i suprimir les seves dades personals.
Més informació » Podeu consultar la informació detallada a la nostra pàgina web a https://www.folch.es/ca/politica-de-privacitat-de-dades

Entrada no vàlida